Clicky

donderdag 3 oktober 2024 - 19:23 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeTRANSPORTNIEUWSLuchtvaart184 passagiers geëvacueerd nadat motor Ryanair vliegtuig in brand vliegt bij opstijgen...

184 passagiers geëvacueerd nadat motor Ryanair vliegtuig in brand vliegt bij opstijgen [+foto’s&video]

BRINDISI – De passagiers van een vliegtuig van Ryanair, dat zich op de Italiaanse luchthaven van Brindisi bevond, moesten donderdag worden geëvacueerd vanwege een brand in de motor toen het zich klaarmaakte voor het opstijgen.

Volgens lokale media hebben de autoriteiten in totaal 184 passagiers geëvacueerd. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Het incident vond donderdagochtend plaats toen er een vlam werd waargenomen in de rechtermotor van het toestel, net op het moment dat het zich op de startbaan van Brindisi bevond, terwijl het zich voorbereidde op het opstijgen naar zijn bestemming, de Italiaanse stad Turijn.

De passagiers en de bemanning van het vliegtuig kregen het bevel om via de noodhellingen te vertrekken. Ook werd de luchthaven tijdelijk gesloten.

Het is het tweede incident deze week waarbij een vliegtuig van Ryanair betrokken is. Dinsdag kreeg een Ryanair vliegtuig een klapband aan het landingsgestel op de luchthaven van Bergamo. Ook hier raakte niemand gewond.

LEES OOK
Grote brand in drie loodsen in Bruinehaar [+foto's]
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

N3 bij Dordrecht afgesloten na ongeval met meerdere voertuigen [+foto]

DORDRECHT - Op de N3 bij Dordrecht-Krispijn is een ravage ontstaan na een ongeval met meerdere voertuigen, meldt Rijkswaterstaat. De rijbaan is afgesloten vanaf de...
×