Clicky

donderdag 3 oktober 2024 - 12:22 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsTwee doden bij ongeval op A50

Twee doden bij ongeval op A50

HERVELD – Twee mensen zijn in de nacht van woensdag op donderdag om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeluk bij het knooppunt Valburg op de A50, meldt de Politie Gelderland op X. Eén persoon raakte zwaargewond.

Volgens de politie waren de inzittenden van het voertuig mogelijk betrokken bij een misdrijf. Bij de auto is een vermoedelijk gestolen kluis gevonden en in de omgeving is volgens de politie iemand gezien “die mogelijk bij het ongeval betrokken was”. Het kan gaan om een vierde inzittende van de auto, zegt een woordvoerster van de politie. “We hebben geen signalen dat er een vierde inzittende was, maar kunnen dat ook niet uitsluiten.”

Het ongeluk gebeurde op de toerit naar de A15 nabij Herveld. Deze is sinds het ongeval afgesloten.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht en kan nog geen verdere details delen, ook niet over de identiteit van de slachtoffers. Die moeten nog worden geïdentificeerd en daarna wordt eerst de familie ingelicht.

LEES OOK
Tweede persoon overleden na ongeluk bij Gelderse Elspeet
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Luchtvaart gruwt van berichten over ticketbelasting Frankrijk

BRUSSEL - Belangenorganisaties voor luchtvaartmaatschappijen en luchthavens hebben met afgrijzen gereageerd op mediaberichten over extra ticketbelastingen in Frankrijk. De Franse regering zou met zo'n...
×