Clicky

zondag 29 september 2024 - 21:24 uur
Transport Duitsland Oprichten
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsMeerdere Vitesse-supporters onwel na uitduel met De Graafschap

Meerdere Vitesse-supporters onwel na uitduel met De Graafschap

ARNHEM – Ongeveer dertig voetbalsupporters van Vitesse zijn zondagavond na de wedstrijd tegen De Graafschap in Doetinchem onwel geworden toen zij in bussen terugreden naar het GelreDome in Arnhem.

Mogelijk kwam dit doordat zij rook hadden ingeademd van rookbommen die rond de wedstrijd werden afgestoken. Drie mensen zijn naar het ziekenhuis vervoerd, meldde Veiligheidsregio Gelderland-Midden.

De supporters die onwel waren geworden zaten in zes verschillende bussen. Meerdere ambulances kwamen naar het Vitesse-stadion in Arnhem om hulp te verlenen.

Iets na 20.00 uur meldde de veiligheidsregio dat alle supporters en stewards die bij het GelreDome waren inmiddels zijn gezien door hulpdiensten en naar huis zijn.

De supporters krijgen het advies in de frisse lucht te verblijven en bij blijvende klachten contact op te nemen met de huisarts.

LEES OOK
Vitesse voldoet volgens beroepscommissie aan eisen voor licentie
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Klomp Transport Zwolle wordt overgenomen door Oegema Logistics+

ZWOLLE/DEDEMSVAART - Per 1 januari 2025 zal Oegema Logistics+ Klomp Transport uit Zwolle overnemen. Sinds de oprichting van Klomp Transport, 75 jaar geleden, is...
×