Clicky

vrijdag 27 september 2024 - 01:23 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWeer & VerkeerDagenlange werkzaamheden op A15, weg richting Nijmegen dicht

Dagenlange werkzaamheden op A15, weg richting Nijmegen dicht

TIEL – De snelweg A15 tussen knooppunt Deil en Tiel-West is tot maandagochtend dicht door werkzaamheden, meldt Rijkswaterstaat.

De weg in de richting van Nijmegen is sinds 21.00 uur afgesloten, in de richting van Rotterdam is de snelweg wel open. De wegbeheerder adviseert mensen die normaal van dit deel van de A15 gebruikmaken om vrijdag zoveel mogelijk thuis te werken.

Volgens Rijkswaterstaat wordt onder meer asfalt vervangen en worden er markeringen en detectielussen aangebracht. Ook wordt er gewerkt aan viaducten. Weggebruikers worden omgeleid via de A2, A27, A12 en A50, of via de A2, A59 en de A50. De extra reistijd kan oplopen tot maximaal een half uur. Maandagochtend om 05.00 uur gaat de snelweg weer open.

Vrijdagavond gaat ook de A15 bij Rotterdam richting Dordrecht dicht. Tussen het knooppunt Vaanplein tot en met knooppunt Ridderkerk is de weg tot maandagochtend 05.00 uur afgesloten. De extra reistijd kan oplopen tot een uur.

LEES OOK
Ravage en dode nadat spookrijder op vrachtwagen botst op A15 [+foto's]
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

SBM Offshore noemde melder corruptie onrechtmatig afperser

AMSTERDAM - Oliedienstverlener SBM Offshore heeft een oud-werknemer die een corruptieschandaal aan het licht bracht onrechtmatig afgeschilderd als afperser in verschillende media. Tot dat...
×