Clicky

vrijdag 27 september 2024 - 01:25 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerLading oploskoffie uit ladingdiefstal teruggevonden op bedrijfsterrein in Oud-Gastel

Lading oploskoffie uit ladingdiefstal teruggevonden op bedrijfsterrein in Oud-Gastel [+foto]

OUD-GASTEL – Afgelopen dinsdag voerde de politie samen met haar ketenpartners (zoals de Douane en gemeente) een integrale controle uit op verschillende bedrijfsterreinen in en rond Roosendaal.

Op een bedrijfsterrein in Oud-Gastel trof de politie in diverse containers een grote hoeveelheid goederen aan waar ‘iets’ mee was. Het ging hierbij om dozen vol met (namaak)kleding, elektronica, paardensportkleding, drank en twintig pallets met oploskoffie. Het ging om een totale hoeveelheid van ruim 2400 kg koffie.

De koffie bleek afkomstig te zijn van ladingdiefstal. Bij ladingdiefstal worden complete trailers door professionele bendes gestolen. Deze bendes hebben zich gespecialiseerd in dit soort diefstallen en trekken vaak in georganiseerd verband heel Europa door. Dit verschijnsel noemt men mobiel banditisme.

Naar aanleiding van het aantreffen van de goederen loopt er momenteel een onderzoek. De politie hoopt snel verdachten aan te kunnen houden.

LEES OOK
Koffieprijs schiet omhoog door vrees voor vorst in Brazilië
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A15

Dagenlange werkzaamheden op A15, weg richting Nijmegen dicht

TIEL - De snelweg A15 tussen knooppunt Deil en Tiel-West is tot maandagochtend dicht door werkzaamheden, meldt Rijkswaterstaat. De weg in de richting van Nijmegen...
×