Clicky

vrijdag 27 september 2024 - 01:29 uur
HomeMEER NIEUWSOvernames en FusiesBulthuis Truck en Traileronderdelen BV neemt Van der Burg Parts BV over

Bulthuis Truck en Traileronderdelen BV neemt Van der Burg Parts BV over

GRONINGEN – Bulthuis Truck en Traileronderdelen BV, een toonaangevende leverancier van truck- en traileronderdelen, zal per 1 oktober Van der Burg Parts BV in Woudenberg overnemen. Met deze strategische overname versterkt Bulthuis haar positie in de markt en breidt zij haar dienstverlening verder uit.

“Wij zijn verheugd om Van der Burg Parts BV te verwelkomen binnen de Bulthuis-familie. Deze overname stelt ons in staat om de klanten in die regio nog beter van dienst te zijn, met een uitgebreid assortiment truck- en traileronderdelen die eenvoudig zijn te bestellen via de webshop van Bulthuis”, aldus Ronald Bulthuis, directeur van Bulthuis Truck en Traileronderdelen BV.

Veranderingen voor klanten

Voor de huidige klanten van Van der Burg Parts BV verandert er voorlopig niets. Om een soepele overgang voor de klanten te waarborgen, blijven alle processen en diensten aanvankelijk ongewijzigd. De administratie wordt per 1 oktober centraal vanuit het hoofdkantoor van Bulthuis in Groningen gevoerd. Vanaf 1 januari 2025 zullen de activiteiten worden ondergebracht in Bulthuis Utrecht.

LEES OOK
MEDLOG neemt Britse Maritime Transport over

Bulthuis Truck en Traileronderdelen is een familiebedrijf met een lange traditie en staat bekend om haar klantgerichte aanpak. Sinds de oprichting in 1860 heeft Bulthuis zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers in de markt voor truck- en traileronderdelen in Nederland.

Foto: Stella Dekker Fotografie

Bulthuis levert met een landelijke dekking vanuit de hoofdvestiging in Groningen en nevenvestigingen in Alkmaar, Heerenveen, Holten, Ravenstein, Ridderkerk, Tilburg en Utrecht. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten en blijft zich inzetten voor hoogwaardige kwaliteit en service.

Met de overname van Van der Burg Parts BV blijft de dienstverlening voor klanten gewaarborgd en worden zij bediend met een breed assortiment en goede expertise. Bij Bulthuis werken 160 personen die samen in 2024 een omzet hebben gerealiseerd van 55 miljoen euro.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A15

Dagenlange werkzaamheden op A15, weg richting Nijmegen dicht

TIEL - De snelweg A15 tussen knooppunt Deil en Tiel-West is tot maandagochtend dicht door werkzaamheden, meldt Rijkswaterstaat. De weg in de richting van Nijmegen...
×