Clicky

dinsdag 24 september 2024 - 15:23 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVrachtwagen en bestelbus in brand na aanrijding

Vrachtwagen en bestelbus in brand na aanrijding [+foto]

BORSSELE – Een bestelbus en een vrachtwagen zijn dinsdagmiddag in brand gevlogen nadat deze in Borssele met elkaar in aanrijding waren gekomen. Twee personen raakten lichtgewond.

De voertuigen kwamen rond 11.55 uur frontaal met elkaar in botsing op de Westeindsedijk. Twintig minuten na de melding ontstond brand in de bestelbus. Hierop werd de brandweer gealarmeerd.

Het vuur greep al snel om zich heen en zette ook de cabine van de vrachtwagen in brand. De Veiligheidsregio meldt dat de cabine volledig is uitgebrand. Dit resulteerde in de oproep van een extra blusvoertuig en een waterwagen.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) vervoerde de vrachtwagen lege fruitkisten. “We controleren nog of de brand bij de kisten is gekomen”, aldus de VRZ.

De ambulancedienst heeft ter plekke twee personen behandeld. Zij liepen voor zover bekend geen ernstige verwondingen op.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. De weg is ter plaatse volledig afgesloten.

LEES OOK
Brand in paardenstal Zeewolde, vermoedelijk veel paarden omgekomen [+foto]
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Deutsche Bahn

Vanaf half december rechtstreekse trein tussen Berlijn en Parijs

BERLIJN - Treinreizigers kunnen vanaf half december overdag rechtstreeks met de trein van Berlijn naar Parijs. De reistijd zal ongeveer acht uur zijn, liet...
×