Clicky

dinsdag 24 september 2024 - 12:26 uur
HomeMEER NIEUWSCriminaliteitBelgische jongen opgepakt op haventerrein Ritthem nadat hij over hek transportbedrijf klom

Belgische jongen opgepakt op haventerrein Ritthem nadat hij over hek transportbedrijf klom

RITTHEM – Een Belgische jongen is maandagnacht aangehouden voor verdenking op drugsuithalen. Hij was over een hek geklommen en liep tussen de containers. Een medewerker van de douane had live zicht op de vermoedelijke uithaler, waarna hij in de boeien werd geslagen. De politie onderzoekt de zaak.

Nadat zondagochtend twee vermoedelijke uithalers zijn aangehouden in het havengebied van Vlissingen-Oost, bevond zich maandagnacht 23 september 2024, rond 04:00 uur, wéér iemand op verboden terrein. Een jongeman klom over het hek van een transportbedrijf aan de Europaweg Noord, zo meldde een medewerker van de douane die live zicht had op de vermoedelijke uithaler.

De politie en douane snelden zich naar het haventerrein om de verdachte op heterdaad te betrappen. Inmiddels liep de verdachte tussen de containers, waarna de collega’s van de douane hem in de boeien sloegen.

Een 18-jarige Belgische jongen werd aangehouden voor de verdenking op uithalen en het zich onbevoegd bevinden op een terrein. Hij werd verhoord op het bureau en zit in beperkingen.

LEES OOK
Douane treft 700 kilo qat aan in vrachtlading op Schiphol

De politie onderzoekt of er verdovende middelen zijn verstopt in een van de containers op het haventerrein, maar heeft tot op heden nog niets gevonden.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Farizon’s Homtruck doet intrede op Europese markt bij Duitse Duvenbeck Group

HANNOVER - Tijdens de IAA TRANSPORTATION 2024, ondertekende Farizon New Energy Commercial Vehicle Group (Farizon) een samenwerkingsmemorandum met de Duvenbeck Group in Hannover, gericht...
×