Clicky

maandag 23 september 2024 - 16:24 uur
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsAboutaleb gaat met de Kuip praten over veiligheid horecapersoneel

Aboutaleb gaat met de Kuip praten over veiligheid horecapersoneel

ROTTERDAM – Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam gaat in gesprek met Stadion Feijenoord, ook wel bekend als de Kuip, om te praten over de veiligheid van horecapersoneel in het stadion. Daar vielen zondag na de wedstrijd Feyenoord – NAC supporters van de Bredase uitclub vijf horecamedewerkers aan.

Een woordvoerster van de Rotterdamse burgemeester zegt dat de veiligheid van horecapersoneel “in principe een aangelegenheid voor de werkgever” is. Maar Aboutaleb gaat wel in gesprek met de Kuip over “hoe de veiligheid kan worden gegarandeerd voor het relatief jonge horecapersoneel dat wordt ingezet”.

Ook zegt de woordvoerster dat Paul Depla, burgemeester van Breda, contact heeft opgenomen met Aboutaleb over het incident van zondag.

De politie arresteerde zondag rondom de voetbalwedstrijd tien personen, onder wie zeven NAC-supporters voor betrokkenheid bij de aanval. Vier van hen zitten nog vast.

LEES OOK
Man (22) uit Den Haag overleden door schietpartij in Rotterdam
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Dode na aanrijding met vrachtwagen op A1 [+foto’s]

DE LUTTE - Op de A1 ter hoogte van De Lutte in de richting van Duitsland heeft maandagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is...
×