Clicky

maandag 23 september 2024 - 14:15 uur
HomeTRANSPORTNIEUWSScheepvaartCommissaris Nynke Dalstra verlaat Havenbedrijf Rotterdam en wordt CFO bij Eneco

Commissaris Nynke Dalstra verlaat Havenbedrijf Rotterdam en wordt CFO bij Eneco

ROTTERDAM – Nynke Dalstra is op 20 september afgetreden als lid van de Raad van Commissarissen (RvC). Dalstra was bijna vijf jaar commissaris van het Havenbedrijf Rotterdam. Ze stopt vanwege haar benoeming tot lid van de Raad van Bestuur van Eneco.

Koos Timmermans, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “We vinden het jammer dat Nynke Dalstra onze RvC verlaat. Ze was een gewaardeerd RvC-lid en waardevolle voorzitter van de Auditcommissie, mede dankzij haar jarenlange ervaring als CFO bij bedrijven in verschillende sectoren. Door haar positief-kritische instelling zag ze altijd mogelijkheden voor verbetering en heeft ze veel kunnen betekenen voor het Havenbedrijf.”

Boudewijn Siemons, CEO: “De directie van het Havenbedrijf is Nynke Dalstra dankbaar voor haar bijdrage aan het Havenbedrijf in de afgelopen jaren. Ze is een echte financiële professional met oog en hart voor de energietransitie en maatschappelijk ondernemen. We gaan haar scherpe blik missen en wensen haar veel succes in haar nieuwe functie als CFO van Eneco.”

LEES OOK
Acht jaar cel na doodrijden gezin in Rotterdam

De Raad van Commissarissen van het Havenbedrijf Rotterdam bestaat nu uit: Koos Timmermans, Wouter van Benten, Thecla Bodewes en Jacqueline Prins. Om de RvC weer voltallig te maken, wordt geworven.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Scooterrijder aangereden door vrachtwagen in Oss [+foto]

OSS - Om 12:15 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Industrielaan in Oss. Een vrachtwagen heeft daar een scooterrijder aangereden. De...