Clicky

donderdag 19 september 2024 - 15:15 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerKapotte vrachtwagen veroorzaakt verkeerschaos in Bunschoten

Kapotte vrachtwagen veroorzaakt verkeerschaos in Bunschoten [+foto]

BUNSCHOTEN – Woensdagmiddag 18 september is een grote verkeerschaos ontstaan op de Amersfoortseweg in Bunschoten, een drukke verkeersader tussen Bunschoten en Amersfoort.

Een vrachtwagen kwam, door een onbekend probleem, stil te staan midden op een rotonde. De vrachtwagen, met Pools kenteken, kon tot nu toe niet worden gerepareerd door de chauffeur.

Dit veroorzaakt aanzienlijke verkeershinder. Auto’s kunnen met moeite langs de stilstaande vrachtwagen manoeuvreren. Sommige automobilisten raken echter geïrriteerd en beginnen te toeteren, rijden over de verkeerde rijbaan of zelfs over het gras.

Vrachtwagens hebben nog meer moeite om erlangs te komen. Met veel moeite slagen sommige vrachtwagenchauffeurs erin om langs het obstakel te rijden. Een visboer moest zelfs zijn verkoopwagen loskoppelen om door te kunnen. Andere vrachtwagenchauffeurs durven het risico niet te nemen en wachten ter plaatse.

Op dit moment zijn veel markthandelaren met hun vrachtwagens onderweg terug van de markt, waardoor veel vrachtwagens in de file staan te wachten. De lijnbus richting Amersfoort kon met moeite passeren, terwijl de lijnbus richting Bunschoten zijn passagiers op de weg moest laten uitstappen vanwege de verkeersopstopping.

LEES OOK
Vrachtwagen botst achterop vrachtwagen met pech, chauffeur zwaargewond [+foto's]

Verschillende voorbijgangers probeerden te helpen met het regelen van het verkeer, maar desondanks blijft het een verkeerschaos en ontstaan er files. Bij het kruispunt ter hoogte van Polynorm ontstaan gevaarlijke situaties doordat het verkeer vaststaat, terwijl de verkeerslichten op groen springen en de weggebruikers niet verder kunnen door de filevorming.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Delta biedt excuses aan na noodlanding door cabinedrukprobleem

ATLANTA - De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta heeft donderdag excuses aangeboden nadat vorige week een vlucht een noodlanding moest maken vanwege een probleem met de...
×