Clicky

donderdag 19 september 2024 - 02:04 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSOvernames en FusiesHuman Protection neemt de Bresser Logistiek BV over

Human Protection neemt de Bresser Logistiek BV over

TILBURG – De Bresser Logistiek BV was sinds 2009 dedicated operationeel partner voor de volledige dienstverlening rondom de levering, reiniging, keuring en onderhoud van de producten van Human Protection. Deze tak is de afgelopen jaren flink gegroeid tot een stand alone operatie waar dagelijks ruim 20 FTE werkzaam zijn.

Tevens is er een professionele wasserij van medische hulpmiddelen op locatie Oisterwijk en een eigen hub netwerk voor decentrale levering van de producten van Human Protection vanuit Zwolle, Alphen aan den Rijn, Brussel en Venlo.

Per heden gaat de Bresser Logistiek BV verder als Human Protection Services BV.

“We hebben 15 jaar samen gebouwd aan deze succesvolle operatie en zien enorm veel kansen om deze stand alone operatie verder uit te breiden met onze onderscheidende dienstverlening.

Alles ten dienste van Human Protection, wat het geheel concept wat neergezet is ontzettend zal versterken. Ik ben erg trots op deze volgende stap en kijk uit naar de volgende fase van ons bedrijf, onder de vleugels van Human Protection”, zegt Tomas Brands, Directeur en eigenaar van de Bresser Logistiek BV.

LEES OOK
NS verkoopt Duitse dochteronderneming Abellio

“Wij zijn verheugd om de Bresser Logistiek BV te verwelkomen binnen Human Protection. Met het mooie 24/7 concept wat we in al die jaren samen hebben opgebouwd, de kennis en expertise van de betrokken medewerkers verrijken we Human Protection. We trekken vanaf nu volledig samen op om nog meer van toegevoegde waarde te zijn voor de gezondheidszorg en haar toeleveranciers. Human Protection heeft een groot bereik, een sterk fundament en ons doel is om de Bresser Logistiek BV onder de naam Human Protection Services BV verder te laten groeien”, aldus Kasper Brands, CEO Human Protection.

Tomas Brands zal aanblijven als directeur en eindverantwoordelijke van Human Protection Services en onderdeel worden van het managementteam van Human Protection

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

VS klagen Grace Ocean en Synergy Marine aan voor schade brugramp...

BALTIMORE - Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft een rechtszaak aangespannen tegen de eigenaar en exploitant van de Dali, het vrachtschip dat een halfjaar...
×