Clicky

woensdag 18 september 2024 - 23:36 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsTrump 'veilig' na geweerschoten nabij zijn golfclub in Florida

Trump ‘veilig’ na geweerschoten nabij zijn golfclub in Florida

WEST PALM BEACH – De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is volgens zijn campagne “veilig” nadat meerdere schoten waren afgevuurd nabij de Trump National Golf Club in West Palm Beach, in de Amerikaanse staat Florida. “President Trump is veilig na geweerschoten in zijn omgeving”, liet de Trump-campagne in een korte verklaring weten. “Geen nadere details op dit moment.”

Volgens The New York Post hebben twee mannen op elkaar geschoten buiten de golfclub. De krant, die zich baseert op politiebronnen, bericht dat Trump nooit in gevaar was. Volgens CNN was Trump aan het golfen toen het incident gebeurde. Toegang tot de golfclub werd onmiddellijk afgesloten.

De Secret Service zei op X dat het samenwerkt met de politie van Palm Beach County om een ​​”beschermingsincident” omtrent Trump te onderzoeken, aldus CNN.

Zowel president Joe Biden als vicepresident Kamala Harris, Trumps tegenstander in de presidentsverkiezingen op 5 november, heeft laten weten “opgelucht” te zijn dat Trump veilig is.

LEES OOK
Media: ook explosieven in woning aanslagpleger Trump gevonden

Trump raakte lichtgewond bij een moordpoging in Pennsylvania op 13 juli.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

VS klagen Grace Ocean en Synergy Marine aan voor schade brugramp...

BALTIMORE - Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft een rechtszaak aangespannen tegen de eigenaar en exploitant van de Dali, het vrachtschip dat een halfjaar...
×