Clicky

woensdag 18 september 2024 - 22:06 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsPolitie neemt drie auto's van trouwstoet in beslag

Politie neemt drie auto’s van trouwstoet in beslag

BERGEN OP ZOOM – Drie auto’s van een trouwstoet, waaronder die van de bruidegom, in Bergen op Zoom zijn zondagmiddag in beslag genomen “vanwege asociaal rijgedrag”, meldt de politie. Ook zijn acht bekeuringen uitgeschreven.

Een agent zag in zijn vrije tijd ongeveer tien auto’s achter elkaar aanrijden op de A4. Ze reden over een doorgetrokken streep, haalden rechts in en reden over de vluchtstrook.

De politieman schakelde collega’s in en die dwongen de voertuigen op de Saturnuslaan in Bergen op Zoom tot stilstand door de weg te blokkeren.

Er ontstond een conflict tussen de agenten en het trouwgezelschap. “Een aantal mensen vertoonde provocerend gedrag door blikjes drinken leeg te gooien op straat en harde muziek te draaien. Toen agenten auto’s in beslag wilden nemen, waren de sleutels kwijt”, aldus de politie. Daarop werden drie huurauto’s met Duitse kentekenplaten in beslag genomen en acht bekeuringen uitgedeeld.

LEES OOK
Vrachtwagen in beslag genomen bij grote controle in Enschede [+video]
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

VS klagen Grace Ocean en Synergy Marine aan voor schade brugramp...

BALTIMORE - Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft een rechtszaak aangespannen tegen de eigenaar en exploitant van de Dali, het vrachtschip dat een halfjaar...
×