Clicky

woensdag 18 september 2024 - 06:30 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSBedrijfsnieuwsNieuwe CEO voor Broshuis

Nieuwe CEO voor Broshuis

Met ingang van 1 januari 2025 zal Pieter-Bas Broshuis een stap terug doen van Broshuis International BV. Op de bovengenoemde datum, zal hij zijn functie als CEO, overdragen aan Harold Vorsteveld (de huidige CCO).

Pieter-Bas zal, als enige bestuurder, toetreden tot de Broshuis Holding BV en blijft op deze wijze nauw betrokken bij de activiteiten van Broshuis International BV. Regelmatig zal hij aanwezig zijn op kantoor en Broshuis mede vertegenwoordigen bij grote stakeholders. De aandelen blijven volledig in handen van Pieter-Bas Broshuis. Zo blijven de normen en waarden van het familiebedrijf gewaarborgd.

Harold Vorsteveld zal, vanaf 1 januari 2025, de eindverantwoording overnemen bij Broshuis International BV. Pieter-Bas: “Harold en ik werken al jaren zij-aan-zij. Hij was tevens mijn plaatsvervanger tijdens mijn afwezigheid. Met zijn 25-jarige Broshuis-ervaring, waarvan 17 jaar als commercieel directeur én bijzondere kennis van de organisatie, de markt en het product, is hij bij uitstek de geschikte opvolger.”

Harold gaat, samen met de directie en het managementteam, de sterke fundamenten die hij samen met Pieter-Bas heeft aangebracht verder verstevigen. “Ook worden er plannen gemaakt voor de toekomst van ons bedrijf, met de focus op continuïteit.”

LEES OOK
North Sea Port verlengt mandaat van CEO Daan Schalck voor zes jaar

“Wij wensen Harold succes in zijn nieuwe functie. Gelet op de huidige, gezonde en langjarige orderportefeuille (30% defensie, 70% civiel) hebben wij het volste vertrouwen in de toekomst.”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Air France schort vluchten naar Tel Aviv en Beiroet weer op

PARIJS - Air France heeft zijn vluchten naar Tel Aviv (Israël) en Beiroet (Libanon) tot en met in ieder geval donderdag geannuleerd. Dat heeft...
×