Clicky

dinsdag 17 september 2024 - 23:30 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerTransportcentrale Rotterdam neemt SKB Logistics over

Transportcentrale Rotterdam neemt SKB Logistics over

ROTTERDAM – Transportcentrale Rotterdam kondigt met trots de overname aan van SKB Logistics, een gerenommeerde speler in de transportsector. Deze strategische overname markeert een belangrijke stap in de uitbreiding van de dienstverlening.

Met de overname van SKB Logistics breidt Transportcentrale Rotterdam haar netwerk en capaciteiten aanzienlijk uit. Voornamelijk het werkgebied richting Frankfurt en Stuttgart wordt uitgebreid en versterkt. De gecombineerde expertise en middelen van beide bedrijven zullen resulteren in verbeterde efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Bovendien breidt deze overname ons werkgebied uit, waardoor we een nog breder scala aan klanten kunnen bedienen.

Transportcentrale Rotterdam en SKB Logistics zijn beide gespecialiseerd in one-way transport van en naar Duitsland, wat ons in staat stelt om efficiënte en kosteneffectieve oplossingen te bieden. Daarnaast is het ook mogelijk om rondloopcontainers te gebruiken, wat extra flexibiliteit en gemak biedt voor onze klanten. Bovendien vervoeren wij ook reefer containers, wat ons in staat stelt om temperatuurgevoelige goederen veilig en efficiënt te transporteren.

LEES OOK
RTL Group en DPG Media willen overname doorzetten

“Wij zijn verheugd om SKB Logistics te verwelkomen in de Transportcentrale Rotterdam familie,” zegt Quinten van Dobben, directeur van Transportcentrale Rotterdam. “Deze overname stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn met een breder scala aan diensten en een nog hogere standaard van service.”

De integratie van SKB Logistics in Transportcentrale Rotterdam zal naadloos verlopen, waarbij de focus ligt op het behouden van de sterke punten van beide bedrijven en het benutten van synergiën om innovatieve oplossingen te bieden. Klanten kunnen rekenen op dezelfde vertrouwde service, met de toegevoegde voordelen van een uitgebreid netwerk en geavanceerde technologieën.

Transportcentrale Rotterdam, specialist in containervervoer, biedt hoogwaardige diensten voor het transport van 20, 40 en 45ft containers van en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen.

De servicegebieden strekken zich uit van het Ruhrgebied tot aan belangrijke regio’s in Duitsland, waaronder Frankfurt, Mannheim en Stuttgart. Hiermee speelt het bedrijf in op de groeiende vraag naar efficiënt containertransport in zowel de industriële als commerciële sectoren.

LEES OOK
De Haan Transport Vroomshoop overgenomen door Pultrum Rijssen
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Air France schort vluchten naar Tel Aviv en Beiroet weer op

PARIJS - Air France heeft zijn vluchten naar Tel Aviv (Israël) en Beiroet (Libanon) tot en met in ieder geval donderdag geannuleerd. Dat heeft...
×