Clicky

dinsdag 17 september 2024 - 17:39 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSCriminaliteitOpnieuw fake-carrier actief, tips gevraagd na ladingdiefstallen

Opnieuw fake-carrier actief, tips gevraagd na ladingdiefstallen [+foto]

HELMOND/BRÜGGEN – Op dinsdag 3 september en woensdag 4 september zijn in respectievelijk Helmond en het Duitse Brüggen twee trailerladingen opgehaald door wat achteraf een fake-carrier blijkt te zijn geweest.

De fake-carrier deed zich in beide gevallen voor onder de naam van TSL-MARCISZ. Over de telefoon en via de e-mail werd in het Nederlands gecommuniceerd.

De vracht van dinsdag 3 september is geladen door een zwarte DAF en grijze zeilentrailer met blauw kopschot. Beide waren voorzien van valse Belgische kentekenplaten.

De vracht van woensdag 4 september is geladen door een witte MAN met een blauwe zeilentrailer met witte deuren. Ook deze was voorzien van valse Belgische kentekenplaten.

Heeft u informatie over deze voertuigen? Neem dan alstublieft contact op met BARBUSS KVDS (rens@kvds.be) of TT Experts (info@ttexperts.nl).

LEES OOK
Opnieuw bedrijf slachtoffer geworden van 'fake carrier' [+foto's]
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

RAI Vereniging kritisch over kabinetsplannen

AMSTERDAM - De branchevereniging vindt de Prinsjesdag-plannen en het nieuwe regeerprogramma tekortschieten. Op mobiliteitsgebied is het op alle fronten teleurstellend: zowel qua betaalbaarheid, duurzaamheid,...
×