Clicky

dinsdag 17 september 2024 - 16:54 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw MaterieelVlastuin levert twintig nieuwe D-TEC Flexitrailers aan MCS

Vlastuin levert twintig nieuwe D-TEC Flexitrailers aan MCS

ROTTERDAM – Vlastuin heeft onlangs twintig nieuwe D-TEC Flexitrailers geleverd aan MCS Full Service Container Logistics, een toonaangevend bedrijf in de logistieke sector. MCS is een onderdeel van ITG (Inland Terminals Group), die bekendstaat om zijn uitgebreide en efficiënte containeroplossingen.

Rick van der Gijze (Accountmanager bij Vlastuin) benadrukt dat de levering van deze Flexitrailers de langdurige samenwerking tussen Vlastuin en MCS Full Service Container Logistics verder versterkt. De D-TEC Flexitrailers staan bekend om hun flexibiliteit en duurzaamheid, wat ze ideaal maakt voor het efficiënt vervoeren van containers over de weg. Deze investering stelt MCS in staat om haar dienstverlening verder te optimaliseren en te voldoen aan de groeiende vraag naar betrouwbare en flexibele transportoplossingen.

Inland Terminals Group is een jonge organisatie met diepe wortels. Dit bedrijf werd drie jaar geleden opgericht bij de overname van de inland terminal activiteiten van BCTN. Een jaar later sloot ook MCS zich aan bij deze organisatie. Ze vervoeren jaarlijks ruim 500.000 containers voor import en export van en naar de Rotterdamse en Antwerpse havens. ITG bestaat uit vijftien inland terminals in Nederland en België, met meerdere nieuwe vestigingen in ontwikkeling.

LEES OOK
Logistieke rol Nederland groeit fors in wereldwijde werk Mercy Ships

Vlastuin is de nieuwe naam voor service, verhuur, verkoop en financiering van trailers, trucks en tractoren in de Benelux. Vlastuin staat voor optimale klanttevredenheid. Met een totaalpakket en de juiste service en advies, zorgt Vlastuin ervoor dat de klant nooit stilstaat. Vanuit 3 vestigingen in Nederland (Rotterdam, Kesteren en Gieten) en een vertegenwoordiging in België, biedt de handels- en serviceorganisatie een stevige basis voor een landelijke dekking van de activiteiten.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Nieuwe Volvo FH Aero Electric voor JGT

HOOGVLIET - De Jong-Grauss Transport (JGT) heeft een order getekend voor een Volvo FH Aero Electric 4x2-trekker. Het bedrijf gaat de elektrische truck inzetten...
×