Clicky

dinsdag 17 september 2024 - 12:39 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsGewonde door steekincident op mbo-school Aventus in Apeldoorn, verdachte opgepakt

Gewonde door steekincident op mbo-school Aventus in Apeldoorn, verdachte opgepakt

APELDOORN – In de mbo-school Aventus in Apeldoorn heeft dinsdagmiddag een steekincident plaatsgevonden. Daarbij is een student lichtgewond geraakt.

De politie heeft een verdachte, ook een student, aangehouden en doet verder onderzoek, aldus een politiewoordvoerder.

De woordvoerder liet dinsdagmiddag weten dat het om een mannelijk slachtoffer en een vrouwelijke verdachte gaat. Over hun leeftijden is nog niets bekend.

De melding van het incident kwam rond 12.45 uur binnen, verklaarde een woordvoerster van de school. Het gebouw aan de Laan van de Mensenrechten is kort ontruimd geweest, maar iedereen kon al snel weer naar binnen. De lessen gingen de rest van de dag gewoon door.

Voor mensen die getuige zijn geweest van de steekpartij is slachtofferhulp beschikbaar. “Dit incident heeft een impact op de school en wij doen er alles aan om de veiligheid van onze studenten en medewerkers te waarborgen, zowel de fysieke als sociale veiligheid”, meldt de school.

LEES OOK
Zeker acht slachtoffers bij steekpartij in Southport
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Zeven mannen verdacht van drugstransport via Schiphol en Lelystad voor de...

SCHIPHOL - Maandag stonden zeven verdachten terecht tijdens een regiezitting in de rechtbank op Schiphol. Het Openbaar Ministerie Noord-Holland (OM) verdenkt hen van voorbereiden...
×