Clicky

dinsdag 17 september 2024 - 12:43 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerFiets total loss, fietser slechts lichtgewond na aanrijding met vrachtwagen

Fiets total loss, fietser slechts lichtgewond na aanrijding met vrachtwagen [+foto]

OBERHAUSEN – Een 49-jarige wielrenner had maandagmiddag 9 september enorm geluk op de Duisburger Straße in het Duitse Oberhausen.

Wat was er gebeurd? De man reed eerder met zijn fiets op het fietspad aan de Duisburger Straße in de richting van de Essener Straße. Het groene licht van het verkeerslicht gaf de fietser aan dat het mogelijk was de Würpembergstrasse veilig over te steken.

Toen vond er echter een aanrijding plaats. Op dat moment sloeg een 54-jarige vrachtwagenchauffeur vanuit de Duisburger Straße rechtsaf de zijstraat in en zag de fietser over het hoofd.

De fietser, die volgens de eerste bevindingen zonder helm reed, viel en bleef korte tijd tussen de grote wielen onder de oplegger liggen.

In verband met de schade (zie foto), waarbij de fiets vrijwel geheel vernield werd, liep de 49-jarige wielrenner relatief lichte verwondingen op, maar moest wel in een ziekenhuis worden behandeld.

LEES OOK
13-jarige fietser overleden bij ongeval met vrachtwagen in Twello
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Kabinet bezuinigt 110 miljoen euro op ov in drie grote steden

DEN HAAG - Het openbaar vervoer in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag moet het vanaf 2026 doen met 110 miljoen euro minder. Dat bevestigt...
×