Clicky

dinsdag 17 september 2024 - 08:09 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsDode en gewonden bij schietpartij in Dronten

Dode en gewonden bij schietpartij in Dronten

DRONTEN – Bij een schietpartij in Dronten is een dodelijk slachtoffer gevallen. Eerder meldde de politie dat er drie mensen zwaargewond waren geraakt, maar nu blijkt dat een van hen ter plekke aan zijn verwondingen is overleden.

Regionale krant de Stentor meldt dat het mogelijk zou zijn gegaan om een burenruzie, maar de politie kan dit niet bevestigen.

Het schietincident vond maandag rond 16.15 uur plaats aan de Blaasbalg in de Flevolandse plaats. Kort hierna werd een verdachte aangehouden. De politie onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld.

Ook zou er mogelijk een explosief in de omgeving zijn gevonden. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) kwam hiervoor in actie, maar dat onderzoek is nu afgesloten. Het is niet bekend wat hieruit is gekomen. Volgens de Stentor had het dodelijke slachtoffer een granaat bij zich.

LEES OOK
Man (22) uit Den Haag overleden door schietpartij in Rotterdam
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Boeing komt met reeks kostenbesparingen vanwege fabrieksstaking

SEATTLE - Boeing voert een reeks kostenbesparingen door omdat zo'n 33.000 medewerkers in fabrieken van de vliegtuigbouwer rond Seattle en Portland sinds vrijdag het...
×