Clicky

maandag 16 september 2024 - 21:08 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsDrie vliegtuigjes gecrasht in Duitsland, drie doden

Drie vliegtuigjes gecrasht in Duitsland, drie doden

DÜSSELDORF – Drie mensen kwamen zaterdag in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen om het leven bij twee vliegtuigongelukken. Twee anderen raakten gewond toen een derde vliegtuigje crashte in de deelstaat Hessen.

Een klein vliegtuigje in het district Soest in Noordrijn-Westfalen stortte neer onmiddellijk na het opstijgen van het vliegveld Bad Sassendorf, aldus een politiewoordvoerder. Twee mensen kwamen daarbij om het leven. In het plaatsje Gütersloh-Spexard, ten zuiden van de stad Bielefeld, stortte een klein vliegtuig neer en belandde in een bosgebied. De piloot, de enige aan boord, overleefde het niet.

In het noorden van de deelstaat Hessen raakten twee mensen ernstig gewond toen een klein vliegtuig kort na het opstijgen neerstortte. De beide inzittenden werden naar het ziekenhuis gebracht. Hun verwondingen zijn volgens een politiewoordvoerder niet levensbedreigend.

De oorzaak van de drie ongelukken is nog niet bekend.

LEES OOK
Brussel keurt Duitse steun van 5 miljard voor chipfabriek goed
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Boeing komt met reeks kostenbesparingen vanwege fabrieksstaking

SEATTLE - Boeing voert een reeks kostenbesparingen door omdat zo'n 33.000 medewerkers in fabrieken van de vliegtuigbouwer rond Seattle en Portland sinds vrijdag het...
×