Clicky

maandag 16 september 2024 - 17:50 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven

Vrachtwagen gaat in vlammen op in Eindhoven [+foto’s]

EINDHOVEN – Een vrachtwagen die geparkeerd stond op de kanaaldijk-noord in Eindhoven is vannacht compleet in vlammen op gegaan.

De straat naast het kanaal wordt ‘s nachts veel gebruikt door vrachtwagenchauffeurs om te parkeren en te rusten. Eén van de geparkeerde vrachtwagens vloog in brand.

Een vrachtwagenchauffeur die voor de in brand gevlogen vrachtwagen stond kon net op tijd zijn voertuig verzetten nadat hij was gewekt door omstanders.

De brandweer schaalde al snel op naar middelbrand en kwam met drie blusvoertuigen en een OvD ter plaatse. De vrachtwagen stond toen al volledig in brand. Ook een trailer die naast de vrachtwagen stond vatte vlam.

Volgens omstanders stond de vrachtwagen al enkele weken op de zelfde plek (hinderlijk) geparkeerd. Omdat een vrachtwagen die al zo lang stil staat niet spontaan in brand vliegt houdt de brandweer rekening met brandstichting. De politie onderzoekt de zaak en heeft met bewoners uit de buurt en omstanders gesproken.

LEES OOK
Zeer grote brand in aardappelloods in Groningse Baflo [+foto's]
Foto: SQVision

Bij daglicht is goed te zien dat er van de uitgebrande vrachtwagen van afgelopen nacht weinig meer over is.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

BAM gestart met grootschalige vernieuwing van spoor in Zevenbergen

GOUDA - BAM Infra Nederland realiseert een grootschalige vernieuwing van het spoor in Zevenbergen. Aanleiding voor de vernieuwing zijn verzakkingen en veroudering van het...
×