Clicky

maandag 16 september 2024 - 13:12 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWeer & VerkeerKetheltunnel A4 in beide richtingen afgesloten vanwege onderhoud

Ketheltunnel A4 in beide richtingen afgesloten vanwege onderhoud

DEN HAAG – Weggebruikers die dit weekeinde gebruik willen maken van snelweg A4 richting Schiedam, moeten rekening houden met omrijden en vertraging.

De Ketheltunnel is van vrijdagavond 21.00 uur tot en met maandagochtend 05.00 uur in beide richtingen dicht, meldt Rijkswaterstaat.

In de tunnel staat jaarlijks preventief onderhoud gepland. De A4 is dicht in de richting Den Haag tussen knooppunt Kethelplein en afrit 14 bij Delft. Ook de oprit Schiedam-Noord op de A20 is afgesloten.

In de richting Rotterdam is de weg dicht tussen afrit 14 bij Delft en het knooppunt Kethelplein. Het verkeer kan gebruikmaken van de N470, A13 en A20 en omgekeerd. De omleidingen voor het verkeer staan langs en boven de weg aangegeven.

Ook is dit weekeinde ongemak op de A4 bij Leiden. Van vrijdagavond 22.00 uur tot komende maandag 05.00 uur is de weg richting Den Haag afgesloten tussen het Limesaquaduct bij Leiderdorp en afrit 8 bij Leidschendam door werk aan het asfalt. Het verkeer wordt omgeleid via de parallelbaan en de A44. Rijkswaterstaat waarschuwt voor een mogelijke extra reistijd van meer dan 30 minuten.

LEES OOK
Verkeersader Rotterdam-Zuid eerder open na lange renovatie
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

TLN hoort nog geen problemen door Duitse grenscontroles

ZOETERMEER - Transport en Logistiek Nederland (TLN) heeft nog geen problemen gehoord met het vrachtvervoer door de Duitse grenscontroles die maandag zijn ingegaan. Volgens...
×