Clicky

maandag 16 september 2024 - 10:02 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw MaterieelNieuwe DAF XF NGD voor Ploeger Logistics

Nieuwe DAF XF NGD voor Ploeger Logistics

HARDERWIJK – Bakker Bedrijfswagens heeft recentelijk een nieuwe DAF XF NGD (New Generation DAF) geleverd aan Ploeger Logistics, een logistiek dienstverlener gevestigd in Harderwijk. De DAF XF NGD is uitgerust als LZV (Lang Zwaar Voertuig), waarmee Ploeger zijn inzet op duurzaamheid en efficiency in de logistieke sector onderstreept.

De nieuwe DAF XF NGD, een bakwagen uit de nieuwste generatie vrachtwagens van DAF, staat bekend om zijn innovatieve technologie en verhoogde brandstofefficiency en verbeterd rijcomfort.

Voor Ploeger is dit een welkome aanvulling op hun vloot, omdat de LZV-configuratie hen in staat stelt om meer vracht per rit te vervoeren. Met deze LZV kan Ploeger aanzienlijk besparen op brandstofkosten en tegelijkertijd het aantal benodigde ritten verminderen. Dit past binnen hun strategie om de CO2-uitstoot te verlagen en duurzamer te opereren.

Een ander voordeel van deze DAF zijn de nieuwe ADAS systemen en het comfort voor de chauffeur. De nieuwe DAF XF biedt een groot, ergonomisch vormgegeven interieur, uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen, zoals adaptieve cruisecontrol, DAF Drowsiness Detection, lane keeping assist en een geavanceerd remsysteem. Dit maakt het rijden niet alleen efficiënter, maar ook veiliger voor zowel de chauffeur als andere weggebruikers.

LEES OOK
Nieuwe DAF XD voor Boers Lastentechniek

De aflevering van deze nieuwe DAF XF NGD LZV aan Ploeger Logistics is een voorbeeld van de stappen die de logistieke sector neemt om te verduurzamen. Met dit nieuwe voertuig kan Ploeger niet alleen zijn bedrijfsvoering verder optimaliseren, maar ook bijdragen aan een schoner milieu.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Tata Steel onthult toekomstbestendige decoilinglijn bij Feijen

MAASTRICHT - Feijen Heavy Gauge Europe, een gespecialiseerd staalservicecentrum en dochteronderneming van Tata Steel Nederland, heeft een state-of-the-art decoilinglijn gelanceerd. Deze investering is een...
×