Clicky

zondag 15 september 2024 - 22:38 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSLogistiekBedrijfsongeval met gevaarlijke stof in Moerdijk

Bedrijfsongeval met gevaarlijke stof in Moerdijk

MOERDIJK – Bij een bedrijf in Moerdijk is woensdagochtend een bedrijfsongeval geweest met een gevaarlijke stof, bevestigt een woordvoerster van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant na berichtgeving van Omroep Brabant. Volgens haar was er geen gevaar voor de omgeving. Het bedrijf bevestigt dat in de middag.

Drie mensen die tijdens het lek in de directe omgeving waren, zijn medisch nagekeken. Er werden geen gezondheidsproblemen ontdekt, maar voor de zekerheid worden zij nog gemonitord, laat een woordvoerder weten.

Stolthaven Moerdijk is volgens de eigen site gespecialiseerd in de logistiek, opslag en distributie van grote hoeveelheden vloeistoffen en chemicaliën. Het bedrijf laat weten dat “een zeer kleine hoeveelheid van een chemisch product lekte tijdens een vrachtoperatie”. Het lek is gedicht, om de oorzaak ervan te achterhalen wordt onderzoek gedaan.

Voor het ongeluk aan de Middenweg, bij een haven in het Hollands Diep, werd een traumahelikopter opgeroepen.

LEES OOK
Havenbedrijf Moerdijk kiest voor Bavak Security Group voor beveiligingsinstallaties
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Doden en chaos door storm in Midden- en Oost-Europa

WENEN - De stortregens van storm Boris, die sinds donderdag Midden- en Oost-Europa teisteren, hebben volgens de autoriteiten in de getroffen landen tot minstens...
×