Clicky

zondag 15 september 2024 - 22:49 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVrachtwagenchauffeur ernstig gewond na aanrijding tegen boom

Vrachtwagenchauffeur ernstig gewond na aanrijding tegen boom [+foto]

LANGENFELD – Dinsdag 3 september 2024 vond er een verkeersongeval plaats op de Schneiderstrasse in het Duitse Langenfeld waarbij een vrachtwagenchauffeur tegen een boom botste. De 62-jarige chauffeur raakte ernstig gewond.

Volgens de huidige bevindingen reed de 62-jarige rond 13.35 uur met een MAN-vrachtwagen over de Schneiderstrasse in de richting van de Kronprinzstrasse. Bij de bushalte “Ernst-Tellering-Straße” verloor hij door nog onduidelijke redenen de controle over zijn voertuig en zwenkte naar rechts van de weg. Hij reed tegen de bushalte, reed over een verkeersbord en kwam pas tot stilstand nadat hij tegen een boom botste.

Als gevolg van de botsing raakte de chauffeur ernstig gewond. Gealarmeerde hulpdiensten brachten hem naar een ziekenhuis.

De vrachtwagen had aanzienlijke schade en werd weggesleept. Het kruispunt van de Schneiderstrasse en de Kronprinzstrasse was tijdens het onderzoek naar het ongeval afgesloten.

Gelekte koelvloeistof werd door de brandweer opgeruimd.

LEES OOK
Vakbond roept op tot nieuwe stakingen op Duitse luchthavens
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Doden en chaos door storm in Midden- en Oost-Europa

WENEN - De stortregens van storm Boris, die sinds donderdag Midden- en Oost-Europa teisteren, hebben volgens de autoriteiten in de getroffen landen tot minstens...
×