Clicky

zondag 15 september 2024 - 22:45 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerTwee doden en gewonde na aanrijding vrachtwagen en auto op N348

Twee doden en gewonde na aanrijding vrachtwagen en auto op N348 [+foto’s]

SCHALKHAAR – Maandagmiddag 2 september omstreeks 15.35 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de N348 in Schalkhaar.

Een vrachtwagen en een personenauto waren frontaal met elkaar in botsing gekomen. De vrachtwagen kantelde na de aanrijding.

De personenauto is na de aanrijding in brand gevlogen, deze brand is overgeslagen naar de naastgelegen berm. De brand zorgde voor flinke rookontwikkeling.

Om genoeg hulpverleners ter plekke te krijgen schaalde de hulpdiensten op naar het sein ‘grote hulpverlening GRIP 1’ waarna meerdere hulpverleningsvoertuigen naar de plaats van de aanrijding kwamen. De brandweerlieden richten zich op het bestrijden van de branden en het bevrijden van een slachtoffer.

Foto: ASMedia

Meerdere ambulances en het traumateam hebben de slachtoffers behandeld. De vrachtwagenchauffeur, is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De twee inzittenden van de personenauto overleden ter plekke aan de verwondingen. De twee overleden slachtoffers zijn een man van 52 jaar en een vrouw van 35 jaar, beiden uit Raalte.

LEES OOK
Duitse politie zoekt inhalende vrachtwagenchauffeur die ervoor zorgt dat andere vrachtwagen kantelt [+foto's]
Foto: ASMedia

De N348 is volledig afgesloten, dit zal tot circa 21.30 uur duren.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Doden en chaos door storm in Midden- en Oost-Europa

WENEN - De stortregens van storm Boris, die sinds donderdag Midden- en Oost-Europa teisteren, hebben volgens de autoriteiten in de getroffen landen tot minstens...
×