Clicky

zaterdag 14 september 2024 - 23:16 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsBe Faithful-rapper Fatman Scoop (53) overleden

Be Faithful-rapper Fatman Scoop (53) overleden

HAMDEN – De Amerikaanse rapper Fatman Scoop, bekend van hits als Be Faithful en It Takes Scoop, is op 53-jarige leeftijd overleden. De rapper zakte vrijdag tijdens een show in Connecticut in elkaar en werd naar het ziekenhuis gebracht.

Amerikaanse media melden zaterdag dat hulp in het ziekenhuis niet meer mocht baten. De precieze doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.

“Met een zeer zwaar gemoed kondig ik het overlijden aan van Isaac Freeman III, professioneel bekend als Fatman Scoop”, schrijft manager Birch Michael op Facebook. “Jij hebt me geleerd hoe ik de man moet zijn die ik nu ben. Ik hou van je Scoop. Heel erg bedankt voor alles wat je me hebt gegeven.”

Fatman Scoop scoorde in Nederland zijn grootste hit met het nummer Lose Control, dat hij samen met Missy Elliott en Ciara maakte. Het nummer bereikte in 2005 de 24e plek in de hitlijsten. Met Be Faithful behaalde hij de 30e plek. Verder werkte Fatman Scoop samen met artiesten als Mariah Carey, Pitbull, Bob Sinclar en Sean Paul.

LEES OOK
79-jarige chauffeur onwel en overlijdt, touringcar botst tegen huis [+foto]
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Alle klimaatdemonstranten van A12 gehaald

DEN HAAG - De politie heeft rond 19.00 uur alle klimaatdemonstranten van de A12 gehaald. De weg werd sinds het middaguur geblokkeerd. De gehele...
×