Clicky

zaterdag 14 september 2024 - 17:14 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsKindje (1) dat uit raam Rotterdam viel overleden

Kindje (1) dat uit raam Rotterdam viel overleden

ROTTERDAM – Het kind (1) dat eerder deze maand uit het raam van een woning aan de Mathenesserdijk in Rotterdam-West is gevallen, is overleden. Dat bevestigt de politie na berichtgeving van het AD. De politie gaat uit van een ongeluk.

Eerder werd al gemeld dat het kindje vanaf de vierde verdieping was gevallen. De politie doet geen uitspraken over of het een jongetje of meisje betreft en meldt ook niet wanneer het kind is overleden.

In de stad en in de omgeving vielen de laatste tijd meer jonge kinderen uit een raam. Eind juli raakten jonge kinderen gewond door een val uit een raam in Rotterdam en Vlaardingen en vorige week viel een meisje van drie hoog naar beneden vanuit een woning in de Franselaan in Rotterdam. De politie meldde eerder al dat het in alle gevallen gaat om een ongeluk.

In Helmond viel woensdagavond een meisje van anderhalf jaar oud vanaf de derde verdieping van het pand aan de Markt naar beneden. Ze is hierbij zwaargewond geraakt. Het meisje was vermoedelijk op de vensterbank geklommen, zei de politie eerder.

LEES OOK
Vrouw gewond bij steekpartij in Rotterdam
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Actievoerders plaatsen tenten op geblokkeerde A12

DEN HAAG - Geen lange rijen auto's zaterdagmiddag die Den Haag in of uit rijden via de A12. In plaats van auto's staan en...
×