Clicky

zaterdag 14 september 2024 - 21:03 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWeer & VerkeerFile op A27 door afsluiting A2

File op A27 door afsluiting A2

UTRECHT – De afsluiting van de A2 zorgt vrijdag rond 11.00 uur voor een halfuur vertraging op de A27 vanaf de noordkant van Utrecht richting het zuiden. Lokaal is er volgens de ANWB nog niet veel aan de hand.

Op de A27 stond vrijdagochtend al een hele tijd wat file, met een vertraging tot maximaal 10 minuten. Sinds ongeveer 10.00 uur is de vertraging aan het oplopen, tot dus ongeveer een halfuur rond 11.00 uur, zegt een woordvoerder van de ANWB. Vanaf de noordkant van Utrecht tot aan Hagestein staat er zo’n 13 kilometer file.

De A27 is een omrijroute, nu de A2 dicht is. De weg van Utrecht in de richting van Den Bosch is sinds donderdag 21.00 uur van knooppunt Oudenrijn tot Vianen dicht door werkzaamheden. Maandag om 05.00 uur moet de A2 weer worden vrijgegeven.

Vorige week en de week ervoor ging de weg ook dicht. Dat leidde tot fikse files op vooral de vrijdagen, zowel op snelwegen als lokaal, onder meer in Nieuwegein. Rijkswaterstaat heeft gewaarschuwd dat dit weekend het drukste zal zijn tot nu toe. Dat komt onder meer doordat de schoolvakantie in de regio midden voorbij is.

LEES OOK
Politie ontruimt door betogers bezet pand Universiteit Utrecht
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Alle klimaatdemonstranten van A12 gehaald

DEN HAAG - De politie heeft rond 19.00 uur alle klimaatdemonstranten van de A12 gehaald. De weg werd sinds het middaguur geblokkeerd. De gehele...
×