Clicky

zaterdag 14 september 2024 - 11:12 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSBedrijfsnieuwsTheo de Vries benoemd tot truck en trailer directielid bij Wensink Automotive

Theo de Vries benoemd tot truck en trailer directielid bij Wensink Automotive

ZWOLLE – Theo de Vries zal per 1 september toetreden tot de holdingdirectie van Wensink Automotive als Chief Business Officer (CBO). In deze rol zal De Vries verantwoordelijk zijn voor alle truck-, trailer- en busactiviteiten binnen Wensink.

Jorus Vos, CEO van Wensink Automotive, verwelkomt de komst van De Vries met enthousiasme: “Met Theo de Vries aan boord zet Wensink een volgende stap in onze groeistrategie voor de truck-, trailer- en busmarkt. In een tijd waarin de transport- en logistieksector in Nederland sterk verandert door nieuwe wetgeving en technologieën, biedt Wensink als totaalaanbieder en lange termijn partner toegevoegde waarde voor onze klanten.”

Theo de Vries brengt een schat aan ervaring mee op het gebied van mobiliteit in de internationale trailerleasing- en onderdelenmarkt. Voor zijn komst naar Wensink was hij actief bij TIP Group, als Global Vice President, waar hij een belangrijke rol speelde in lease services, M&R en digital solutions. Ik heb de mensen van Wensink in mijn gesprekken leren kennen als nuchter, ambitieus en met een duidelijke visie op de automotive markt waar ik me graag aan verbind!’, aldus De Vries.

LEES OOK
Scania gaat nieuw multifunctioneel pand bouwen in Zwolle

Wensink Automotive, een toonaangevende speler in de Nederlandse truck- en trailermarkt, biedt een compleet aanbod als Mercedes-Benz truck dealer in Noord-Oost Nederland, vijf universele truck- en trailerbedrijven, en diverse gespecialiseerde dochterondernemingen, waaronder Truck Spuiterij De Wilde, Trias Trailerbedrijf, Carrosseriebedrijf Bart van de Weijer, en Fleet Craft voor wagenparkadvies.

Wensink Automotive zorgt er al ruim 35 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.400 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland.

Wensink is bekend van de Mercedes-Benz, Kia en Ford vestigingen maar groeit sterk met haar eigen Wensink label waaronder multimerk occasions worden verkocht en onderhouden. Een andere belangrijke pijler zijn de bedrijfswagens en trucks.

Wensink biedt naast verkoop en service een breed scala diensten aan. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, laadpaal oplossingen, financiering en/of verzekeringen. Daarnaast heeft Wensink een eigen leaselabel, meerdere schadeherstelbedrijven en een truck- en trailerbedrijf.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

XR wil zaterdag A12 blokkeren, politie zal niet ingrijpen

DEN HAAG - Extinction Rebellion is van plan om zaterdag rond het middaguur de A12 te blokkeren. De bedoeling is ook dat demonstranten de...
×