Clicky

zaterdag 14 september 2024 - 09:39 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSLuchtvaartTransavia weet nog niet hoe schade door storing wordt afgehandeld

Transavia weet nog niet hoe schade door storing wordt afgehandeld

AMSTERDAM – Transavia zoekt nog uit hoe de financiële schade wordt afgehandeld die voor de vliegmaatschappij is ontstaan door de storing op Eindhoven Airport. Door een storing in het netwerk van Defensie annuleerde de luchtvaartmaatschappij woensdag tien retourvluchten. Een woordvoerder geeft aan geen uitspraken te willen doen over bijvoorbeeld het verhalen van de schade. “Onze eerste zorg is nu dat alle passagiers geholpen zijn.”

Door de storing konden woensdag de hele dag geen vliegtuigen landen of vertrekken in Eindhoven. Vluchten werden geannuleerd of verplaatst naar omliggende vliegvelden als Maastricht, Brussel, Düsseldorf of Weeze.

Transavia liet onder meer een vlucht naar Alicante vanaf Schiphol vertrekken in plaats van Eindhoven. Passagiers kregen het advies contact met het servicecenter van de maatschappij op te nemen om hun vlucht om te boeken.

De woordvoerder heeft geen beeld van het aantal passagiers dat uiteindelijk geholpen is of juist nog op een oplossing wacht voor hun geannuleerde vlucht.

LEES OOK
Storing Vlaketunnel (A58) houdt aan, oorzaak nog niet gevonden
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Boeing

Kredietbeoordelaar Moody’s negatiever over Boeing door staking

SEATTLE - Vliegtuigfabrikant Boeing is binnenkort mogelijk veel meer geld kwijt voor leningen. Kredietbeoordelaars van Moody's zeggen dat ze hun rapportcijfer voor het concern...
×