Clicky

zaterdag 14 september 2024 - 09:46 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsDe Telegraaf en Hart van Nederland ontwikkelen gezamenlijk actualiteitenprogramma

De Telegraaf en Hart van Nederland ontwikkelen gezamenlijk actualiteitenprogramma

AMSTERDAM – De redacties van De Telegraaf en Hart van Nederland werken namelijk samen aan de ontwikkeling van een nieuw actualiteitenprogramma. Het nieuws- en opinieprogramma moet volgend jaar iedere werkdag te zien zijn in de vooravond op SBS6.

Zowel De Telegraaf als Hart van Nederland zullen hun kennis en expertise inzetten voor het nieuwe programma. Zo zullen journalisten van het SBS6-nieuwsprogramma en van de krant te zien zijn in de dagelijkse show. Ook zullen de bekende opiniemakers van De Telegraaf regelmatig hun mening laten horen in het programma.

De contentsamenwerking tussen de titels van Mediahuis Nederland en Talpa Network is nieuw. De afgelopen tijd hebben de hoofdredacties van De Telegraaf en Hart van Nederland gewerkt aan de ontwikkeling van het nieuwe tv-format. Voor beide redacties geldt dat dit een aanvulling zal zijn op de al bestaande activiteiten en uitingen.

Komende maanden zal worden gebouwd aan een onafhankelijke redactie voor het programma. Samen met deze redactie en de beoogde presentatoren zal het programma verder worden ontwikkeld.

LEES OOK
Rob van Someren toch naar het weekend na overleg met Talpa

Het programma staat gepland voor 2025 op SBS6.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Boeing

Kredietbeoordelaar Moody’s negatiever over Boeing door staking

SEATTLE - Vliegtuigfabrikant Boeing is binnenkort mogelijk veel meer geld kwijt voor leningen. Kredietbeoordelaars van Moody's zeggen dat ze hun rapportcijfer voor het concern...
×