Clicky

zaterdag 14 september 2024 - 09:46 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSBedrijfswagensLemerij vernieuwt verhuurvloot met Renault Masters en Trafics

Lemerij vernieuwt verhuurvloot met Renault Masters en Trafics

BORNE – Lemerij Verhuur moderniseert zijn verhuurvloot met elf nieuwe Renault Bedrijfswagens. Het verhuurbedrijf uit Twente kiest voor bedrijfswagens in verschillende afmetingen en uitvoeringen, variërend van compacte Renault Trafic bestelwagens tot Renault Master bakwagens met laadklep. De betrouwbaarheid, het gebruiksgemak van de voertuigen en de service van dealer Nijwa zijn redenen om voor Renault Bedrijfswagens te kiezen.

Lemerij Verhuur verhuurt machines aan bedrijven en particulieren. Vanuit vestigingen in Almelo, Borne en Hengelo verhuurt Lemerij ruim 1800 machines, variërend van graafmachines, hoogwerkers, steigers en andere bouwapparaten tot tuingereedschap. Ook voor de huur van bestelauto’s, verhuisauto’s en personenbussen kunnen klanten bij Lemerij Verhuur terecht.

Compacte en grotere Renault Bedrijfswagens voor verhuur

Onlangs heeft Lemerij Verhuur zes Renault Master bakwagens met laadklep, twee nieuwe Renault Masters bestelbussen en twee Renault Trafics gesloten bestelbussen in gebruik genomen. “Deze bussen kan iedereen huren”, vertelt Ben Ellenbroek, directeur-eigenaar van Lemerij Verhuur.

“Door te kiezen voor de Renault Master en de Renault Trafic in deze configuraties hebben we bussen in verschillende formaten, van kleiner tot groot. Met Renault hebben we goede ervaringen. Het zijn betrouwbare voertuigen die prima rijden. De Renault Master is een bus waarmee iedereen makkelijk wegrijdt en waarin je toch veel mee kunt nemen. De meeste klanten rijden niet dagelijks in een bedrijfswagen dus gebruiksgemak is heel belangrijk.”

LEES OOK
Horeca Logistic Services kiest voor elektrische trucks van Renault Trucks om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen

Trekgewicht van de Renault Master

Tot slot heeft Lemerij Verhuur een Renault Master met open laadbak geleverd gekregen voor eigen gebruik. “Hiermee brengen we zelf machines naar klanten”, vertelt Ellenbroek. “Deze bus heeft een trekgewicht van 3,5 ton, dus we kunnen er ook prima een graafmachine of een hoogwerker op een aanhanger mee vervoeren.”


‘Nijwa levert service’

De nieuwe Renault Masters en Renault Trafics zijn geleverd door Nijwa Hengelo. “We rijden al vele jaren met Renault’s en werken daarvoor samen met Nijwa. Het is een dealer die goede service biedt. Drie jaar geleden zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie in Borne en sindsdien zijn we bijna buren van elkaar, dus dat maakt het alleen maar makkelijker. Voor ons komt het mooi uit dat Nijwa sinds een tijdje ook de Renault Trafic levert, zodat we nu ook voor deze bussen bij Nijwa terechtkunnen. Voordeel van Nijwa zijn de ruime openingstijden; de werkplaats is ook ’s avonds en op zaterdag open. Wij zijn ook zes dagen open en als er dan een keer iets is met een van de bussen dan is het wel zo handig dat we ook buiten ‘kantoortijd’ in de werkplaats terechtkunnen.”

LEES OOK
Decarbonisatie: Renault Trucks schakelt tandje bij met de elektrificatie van zijn interne logistiek

Lemerij Verhuur viert veertigjarig bestaan

Lemerij Verhuur viert dit jaar zijn veertigjarig bestaan. Ellenbroek: “In 1984 ben ik begonnen met de verhuur van bouwmachines, steigers en aanhangwagens. In de afgelopen veertig jaar hebben we het bedrijf stapje voor stapje steeds verder uitgebouwd. Inmiddels werken we vanuit drie vestigingen en kun je bij ons meer dan 1800 machines en ander soort gereedschap huren. Bij ons vindt de klant een grote voorraad goed onderhouden machines die snel leverbaar zijn.”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Boeing

Kredietbeoordelaar Moody’s negatiever over Boeing door staking

SEATTLE - Vliegtuigfabrikant Boeing is binnenkort mogelijk veel meer geld kwijt voor leningen. Kredietbeoordelaars van Moody's zeggen dat ze hun rapportcijfer voor het concern...
×