Clicky

zaterdag 14 september 2024 - 05:14 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSLuchtvaartEindhoven Airport start processen voor hervatten vliegverkeer op

Eindhoven Airport start processen voor hervatten vliegverkeer op

EINDHOVEN – De processen voor het hervatten van het vliegverkeer worden op Eindhoven Airport weer opgestart, meldt de luchthaven. Dat betekent niet dat vluchten nu al vertrekken. Wanneer de eerste vliegtuigen weer vertrekken, is nog niet bekend.

Reizigers krijgen het advies om de site van de luchthaven in de gaten te houden voor actuele vluchtinformatie. Eindhoven Airport meldde eerder dat er tot zeker 17.00 uur geen vliegverkeer mogelijk is. Een woordvoerster kon nog niet zeggen wanneer er weer gevlogen kan worden.

De luchthaven kampt woensdag met een grote IT-storing op een netwerk van Defensie. De systemen die gebruikmaken van dit netwerk liggen plat. Een woordvoerster liet rond 14.00 uur weten dat de storing nog niet is opgelost. “Er wordt heel hard gewerkt om het op te lossen. Wij weten dat er problemen zijn met het netwerk van Defensie en meerdere organisaties hebben te kampen met problemen, niet alleen wij”, aldus de zegsvrouw.

LEES OOK
Door storing gedupeerde reizigers staan met lege handen

Eindhoven Airport zou woensdag ruim 20.000 aankomende en vertrekkende passagiers hebben. De laatste vertrekkende vlucht vanaf Eindhoven stond gepland voor 21.15 uur en de laatste aankomende vlucht voor 22.55 uur.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Boeing

Kredietbeoordelaar Moody’s negatiever over Boeing door staking

SEATTLE - Vliegtuigfabrikant Boeing is binnenkort mogelijk veel meer geld kwijt voor leningen. Kredietbeoordelaars van Moody's zeggen dat ze hun rapportcijfer voor het concern...
×