Clicky

zaterdag 14 september 2024 - 05:13 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerAVG Groep neemt Schmidt & Tönnies GmbH over

AVG Groep neemt Schmidt & Tönnies GmbH over

GENNEP – AVG Groep meldt dat zij het Duitse Schmidt & Tönnies GmbH in Werl hebben overgenomen.

“Deze strategische stap versterkt onze positie als logistieke dienstverlener binnen de AVG Groep en opent de deur naar nog intensievere samenwerking met BBL en andere logistieke partners”, aldus het bedrijf op LinkedIn.

Vanaf 1 januari 2025 zal het bedrijf verdergaan onder de naam AVG Distributions GmbH, met Rui Macedo en Konstantin Drettas aan het roer.

“We kijken uit naar een succesvolle integratie en zijn enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die deze overname met zich meebrengt.”

Schmidt & Tönnies, geleid door de familie Dröppelmann, staat inmiddels onder leiding van de derde generatie. Het Duitse transportbedrijf werd in 1920 opgericht.

De corebusiness van het bedrijf is het transport van bouwmaterialen. Daarnaast bieden zij speciale oplossingen zoals bouwplaatsleveringen met een meeneemheftruck. “Onze kracht is de individuele afhandeling van uw transporten. Daarnaast bieden wij diensten aan zoals douaneafhandeling, lucht- en zeetransport”, aldus het bedrijf.

LEES OOK
Henk Vlot Transport & Forwading overgenomen door Duitse Reederei Deymann Gruppe

AVG Transport verzorgt voor een breed scala van nationale en internationale opdrachtgevers de logistiek van onder andere bouwstoffen. Het werkgebied van AVG Transport is de Benelux en Duitsland.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Boeing

Kredietbeoordelaar Moody’s negatiever over Boeing door staking

SEATTLE - Vliegtuigfabrikant Boeing is binnenkort mogelijk veel meer geld kwijt voor leningen. Kredietbeoordelaars van Moody's zeggen dat ze hun rapportcijfer voor het concern...
×