Clicky

zaterdag 14 september 2024 - 05:09 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSOvernames en FusiesVan Kuijk Groep neemt deel Van Kemenade Transport over

Van Kuijk Groep neemt deel Van Kemenade Transport over

HELVOIRT – Om ook in de toekomst optimale service te kunnen bieden, en de continuïteit te waarborgen heeft de Van Kuijk Groep ervoor gekozen om het mesttransport transportbedrijf Van Kemenade Transport BV over te nemen.

Mevrouw van Kemenade laat donderdagochtend aan de redactie weten dat het in tegenstelling tot eerdere berichtgeving alleen het mesttransport, twee containerauto’s en twee walking floor auto’s betreft en niet het volledige transportbedrijf.

“Door deze overname kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en biedt het meer continuïteit, die hiermee gewaarborgd wordt”, aldus Van Kuijk.

De planning wordt gecentraliseerd in Helvoirt waar de nodige kennis en moderne automatisering aanwezig is.

Van Kemenade Transport is een transportbedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met container- en walking floor-transporten in mest.

Vakutrans BV en Van Kemenade BV hebben besloten om per 1 oktober de activiteiten over te dragen aan Vakutrans BV.

Vakutrans BV is al jaren actief in de mesthandel en in het transport van reststromen afkomstig van levensmiddelenfabrieken, die naar de feedsector gaan. Deze overname sluit aan bij de visie van de Van Kuijk Groep.

LEES OOK
STEF Nederland introduceert nieuw managementteam na overname Bakker Logistiek Holding

Van Kuijk Groep, waaronder Vakutrans BV en Koenen Transport Veghel BB, behoren, over de overname: “In alle feed-, food- en bemestingsproduct markten waarin wij actief zijn, willen wij blijven groeien. Het vasthouden aan onze kernwaarden, afspraak is afspraak, betrouwbaarheid, loyaliteit en het zoeken naar oplossingen om de dienstverlening efficiënter, klantgerichter en beter in te richten, moet het mogelijk maken deze groei te realiseren.”

“Door gebruik te maken van hightech transportmaterieel en automatisering onderscheiden wij ons van de concurrentie. Hierdoor kunnen wij ons verder specialiseren, zowel in de agri- als in de feedsector. Onze focus ligt dagelijks op de toekomst: waar liggen nog kansen en hoe kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn?”

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Boeing

Kredietbeoordelaar Moody’s negatiever over Boeing door staking

SEATTLE - Vliegtuigfabrikant Boeing is binnenkort mogelijk veel meer geld kwijt voor leningen. Kredietbeoordelaars van Moody's zeggen dat ze hun rapportcijfer voor het concern...
×