Clicky

zaterdag 14 september 2024 - 00:02 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsDoelman Bijlow komt niet door keuring en blijft bij Feyenoord

Doelman Bijlow komt niet door keuring en blijft bij Feyenoord

ROTTERDAM – De transfer van Justin Bijlow van Feyenoord naar Southampton gaat niet door. De doelman is bij de Engelse club niet door de medische keuring gekomen, meldt hij op Instagram.

“Na een heel speciale dag afgelopen zondag, waar ik jullie enorm dankbaar voor ben, bereidde ik me voor op een vertrek bij Feyenoord”, aldus Bijlow. “Dat vond ik niet makkelijk en was niet mijn eerste keus, maar het moest in het belang van mijn carrière. Bij de medische keuring is gebleken dat Southampton een andere visie heeft dan Feyenoord over de behandelwijze van een oude blessure. Ik ben volledig fit en ik word hierdoor niet belemmerd, maar ik respecteer de visie van de medische staf van Southampton. Hierdoor keer ik terug in Rotterdam, bij mijn club Feyenoord. Mijn band met de stad en de club is ijzersterk. Ik blijf vechten voor een plek in het doel van Feyenoord en het Nederlands elftal.”

LEES OOK
Meisje (3) gewond door val uit raam in Rotterdam

Bijlow is al de tweede Feyenoorder die deze periode een transfer ziet mislukken door de medische keuring. Calvin Stengs leek op weg naar Charlotte FC, maar volgens veel media twijfelde de Amerikaanse club aan de fitheid van Stengs, na de zware knieblessure die hij als speler van AZ had opgelopen.

Blessures

De voorbije seizoenen was Bijlow, die vaker werd geplaagd door blessures, eerste doelman bij Feyenoord. Sinds deze zomer veranderde zijn rol. De nieuwe trainer Brian Priske geeft de voorkeur aan de Duitser Timon Wellenreuther. In de uitwedstrijd tegen Sparta nam een emotionele Bijlow zondag alvast afscheid van de Feyenoord-supporters.

Feyenoord zou 8 miljoen euro ontvangen voor Bijlow. Sparta-keeper Nick Olij was in beeld om hem te vervangen.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Boeing

Kredietbeoordelaar Moody’s negatiever over Boeing door staking

SEATTLE - Vliegtuigfabrikant Boeing is binnenkort mogelijk veel meer geld kwijt voor leningen. Kredietbeoordelaars van Moody's zeggen dat ze hun rapportcijfer voor het concern...
×