Clicky

vrijdag 13 september 2024 - 17:04 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVrachtwagen botst tegen stalen pilaar: chauffeur en bijrijder om het leven gekomen...

Vrachtwagen botst tegen stalen pilaar: chauffeur en bijrijder om het leven gekomen [+foto]

LAUENAU – Op de Duitse A2 ter hoogte van Lauenau ging het maandagochtend vroeg verschrikkelijk mis. Twee personen kwamen om het leven bij een zeer ernstig, eenzijdig, ongeval met een vrachtwagen.

Volgens de eerste onderzoeksresultaten reden de twee mannen rond 01.00 uur met een vrachtwagen richting Berlijn toen het tragische ongeval plaatsvond tussen de kruispunten Rehren en Lauenau.

De trekker met oplegger zwenkte door nog onbekende oorzaak naar links van de weg, brak door de vangrail en botste tegen een stalen pilaar van verkeerslichten die boven de A2 hangen.

Voor de 59-jarige chauffeur en zijn bijrijder kwam alle hulp te laat; zij stierven op de plaats van het ongeval. Voor zover bekend waren er geen andere mensen bij het ongeval betrokken.

De A2 moest richting Berlijn volledig afgesloten worden. Ook richting Dortmund zijn de linker- en middenrijstrook afgesloten.

LEES OOK
Rijskwaterstaat: verkeershinder rond Eindhoven om dreigend gaslek, mijd regio
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vanaf 2027 hogere belasting op lange vluchten

DEN HAAG - Het kabinet wil vanaf 2027 een hogere belasting invoeren op langeafstandsvluchten. Dat doet het kabinet vanwege de hogere CO2-uitstoot van dit...
×