Clicky

vrijdag 13 september 2024 - 01:28 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerVrachtwagenchauffeur onwel na insectenbeet, eindigt nét voor zwembad

Vrachtwagenchauffeur onwel na insectenbeet, eindigt nét voor zwembad [+video]

SUMNA – In het Tsjechische dorpje Šumná in de regio Znojmo ging het vorige week goed mis toen een vrachtwagenchauffeur werd gestoken door een insect, dat meldt de Tsjechische politie.

De politie moest ingrijpen bij het incident dat door een achter de vrachtwagen rijdende automobilist werd gemeld. De vrachtwagen slingerde, volgeladen met zand, van de ene kant van de weg naar de andere, raakte verschillende borden, een lantaarnpaal en een auto en kwam meermalen in de berm terecht.

De 38-jarige bestuurder van de achter hem rijdende personenauto schatte de situatie juist in door te melden dat de vrachtwagenchauffeur plotseling onwel was geworden, of dat het voertuig een technisch mankement had.

Op het moment dat de vrachtwagen voor hem langzamer gingen rijden, rende hij uit zijn auto en probeerde het ongecontroleerde gevaarte in te halen en tegen te houden.

Ondertussen botste de vrachtwagen echter tegen het hek van een huis en stopte vlak naast het zwembad.

LEES OOK
Vrouw (18) uit Zaandam meerdere keren gestoken in auto in Muiden

De bestuurder van de auto snelde onmiddellijk naar de cabine om de gezondheid van de chauffeur te controleren. Volgens de instructies van de exploitant van de alarmlijn verleende hij eerste hulp aan de chauffeur die achter het stuur van de vrachtwagen in elkaar zakte als gevolg van een anafylactische shock veroorzaakt door een insectensteek.

De brandweer hielp met het uit de vrachtwagen halen van de chauffeur waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A2

Aanrijding met meerdere vrachtwagens op A2 [+video]

ROSMALEN-WEST - Op de A2 heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden waarbij meerdere vrachtwagens zijn betrokken. Twee van de vrachtwagens kunnen niet meer zelfstandig verder rijden...
×