Clicky

vrijdag 13 september 2024 - 01:22 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsVal kinderen uit ramen Rotterdam allemaal ongevallen

Val kinderen uit ramen Rotterdam allemaal ongevallen

ROTTERDAM – In alle gevallen waarbij de afgelopen tijd jonge kinderen in Rotterdam en omgeving gewond raakten door een val uit een raam is sprake van een ongeval. De politie doet dus geen strafrechtelijk onderzoek, meldt een politiewoordvoerder vrijdag.

Donderdag raakte een meisje van 3 jaar gewond door een val uit een raam op de Franselaan in het Rotterdamse stadsdeel Delfshaven, vorige week dinsdag viel een kindje van 1 jaar uit een raam van een woning in Rotterdam-West.

Eind juli raakten in Rotterdam en Vlaardingen jonge kinderen gewond en zaterdagochtend was er een soortgelijk incident in Rotterdam.

Hoe het met de kinderen gaat, weet de politie niet, zegt de woordvoerder. Maar vooralsnog is geen van de kinderen overleden. Dat mensen door de hitte die zich de afgelopen tijd in woningen heeft genesteld ramen openzetten, zegt de woordvoerder goed te begrijpen. “Maar belangrijk is vooral goed te kijken of je kind er niet bij kan komen.”

LEES OOK
Overlast op wegen Rotterdam door wegwerkzaamheden in hemelvaartsweekend
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A2

Aanrijding met meerdere vrachtwagens op A2 [+video]

ROSMALEN-WEST - Op de A2 heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden waarbij meerdere vrachtwagens zijn betrokken. Twee van de vrachtwagens kunnen niet meer zelfstandig verder rijden...
×