Clicky

vrijdag 13 september 2024 - 01:20 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSWegvervoerAgressieve naakte man zorgt voor overlast op vrachtwagenparkeerplaats

Agressieve naakte man zorgt voor overlast op vrachtwagenparkeerplaats

MARKTSCHORGAST – Een man uit de het Duitse Kulmbach veroorzaakte in de nacht van donderdag op vrijdag een hoop overlast op een vrachtwagenparkeerplaats langs de Duitse A9. Zelfs de nabijgelegen snelweg moest kortstondig worden afgesloten.

Getuigen meldden kort na middernacht bij de Duitse politie dat op de vrachtwagenparkeerplaats in Marktschorgast een geheel naakte man rondliep die vermoedelijk onder invloed van drugs was.

Een vrachtwagenchauffeur vertelde de agenten die onderweg waren dat de man via de passagierszijde in zijn vrachtwagen was gesprongen en de motor wilde starten, wat hem lukte.

De vrachtwagenchauffeur vluchtte vervolgens uit zijn vrachtwagen en zette de trailer op de rem zodat deze niet weg zou kunnen rijden.

Toen de patrouille arriveerde, vluchtte de naakte man en klom over het hek naar de nabijgelegen snelweg waar de agenten hem vonden. Hij viel onmiddellijk de agenten aan en sloeg een agent met zijn vuist in het gezicht.

Hij bood massaal verzet langs de berm van de snelweg en alleen met het gebruik van pepperspray en direct geweld konden de fysieke aanvallen en het verzet van de man worden gestopt.

LEES OOK
Drie aanhoudingen na vondst drugs in hulpgoederen Turkije

Omdat het risico bestond dat de man de snelweg op zou rennen, werden extra agenten ingeschakeld en werd de snelweg ongeveer tien minuten afgesloten voor al het verkeer. Na de arrestatie moest de man medische verzorging krijgen en naar het ziekenhuis in Münchberg worden gebracht, waar ook zijn identiteit kon worden vastgesteld.

Na medische behandeling wordt de drugsgebruiker, een bekende van de politie, opgenomen in het districtsziekenhuis in Bayreuth. De man moet zich nu verantwoorden voor het aanvallen van wetshandhavers, het verzet tegen wetshandhavers en gevaarlijke inmenging in het verkeer.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A2

Aanrijding met meerdere vrachtwagens op A2 [+video]

ROSMALEN-WEST - Op de A2 heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden waarbij meerdere vrachtwagens zijn betrokken. Twee van de vrachtwagens kunnen niet meer zelfstandig verder rijden...
×