Clicky

donderdag 12 september 2024 - 18:14 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSFaillissementenRWDP Expeditie B.V. failliet verklaard

RWDP Expeditie B.V. failliet verklaard

BREDA – Voor de rechtbank van Zeeland-West-Brabant is op dinsdag 20 augustus RWDP Expeditie BV uit Breda failliet verklaard.

Het bedrijf heeft zelf het faillissement aangevraagd, laat de curator desgevraagd weten. “In 2022 en 2023 zijn volgens de directie verliezen geleden als gevolg van kostenstijgingen, welke kosten volgens de directie niet konden worden doorberekend in de tarieven. Pogingen in 2024 om het tij te keren zijn volgens de directie niet gelukt. Om die reden zag de directie geen andere mogelijkheid dan het faillissement aan te vragen”, aldus mr. P. Vroegrijk.

RWDP Expeditie werd in oktober 2020 opgericht door Wim de Poorter en Ron Willemsen. Zij hebben samen ruim 30 jaar ervaring in de transportbranche, volgens de eigen website.

Het bedrijf had een team van eigen rijders en kleine vervoerders en was actief in transport van en naar Spanje, Italië en Zuid-Frankrijk. Er werkte ten tijde van het faillissement nog slechts één persoon in loondienst.

LEES OOK
MAG Trans BV failliet verklaard

De curator verwacht niet dat het bedrijf, in zijn geheel, een doorstart zal maken.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A2

Aanrijding met meerdere vrachtwagens op A2 [+video]

ROSMALEN-WEST - Op de A2 heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden waarbij meerdere vrachtwagens zijn betrokken. Twee van de vrachtwagens kunnen niet meer zelfstandig verder rijden...
×