Clicky

donderdag 12 september 2024 - 21:02 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsPaulien Cornelisse wordt behandeld voor kanker, schrapt tournee

Paulien Cornelisse wordt behandeld voor kanker, schrapt tournee

AMSTERDAM – Schrijfster en cabaretier Paulien Cornelisse wordt behandeld voor kanker. Dat heeft zij woensdag gemeld in een bericht op Instagram. Vanwege de ziekte heeft Cornelisse moeten besluiten de theatertournee van haar voorstelling Komma te schrappen. Zij zou komend jaar toeren met de voorstelling.

“Ik word inmiddels behandeld door heel erg goede artsen en verpleegkundigen. Het is allemaal zwaar, maar mijn gezin en ik krijgen veel hulp van onze lieve vrienden en familie”, schrijft de 48-jarige auteur op Instagram. Haar management laat woensdag weten dat er verder voorlopig geen informatie over de ziekte en de behandeling met de buitenwereld worden gedeeld.

Cornelisse roept de mensen die al een kaartje hebben voor haar voorstelling op om “naar een voorstelling te gaan van een cabaretier die jullie nog niet kennen. Want dankzij de mensen die naar mij kwamen kijken toen ik net begon, kon ik mijn vak leren. Dus laat je verrassen door een onbekende naam!
Ik richt mij ondertussen op herstel en zoek de rust op met mijn gezin.”

LEES OOK
Voormalig YouTube-topvrouw op 56-jarige leeftijd overleden aan kanker

Haar nieuwe boek, De verwarde cavia – terug op kantoor, zal wel volgens planning verschijnen op 1 november. Ook zegt Cornelisse op Instagram dat zij vanaf september wel haar column op de voorpagina van de Volkskrant blijft voortzetten, zolang het gaat.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A2

Aanrijding met meerdere vrachtwagens op A2 [+video]

ROSMALEN-WEST - Op de A2 heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden waarbij meerdere vrachtwagens zijn betrokken. Twee van de vrachtwagens kunnen niet meer zelfstandig verder rijden...
×