Clicky

donderdag 19 september 2024 - 16:41 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsJongen van 8 vermist in zee bij de Maasvlakte

Jongen van 8 vermist in zee bij de Maasvlakte

ROTTERDAM – Een jongen van 8 jaar is zaterdag aan het begin van de avond vermist geraakt in zee bij de Maasvlakte.

Volgens een woordvoerster van de politie Rotterdam was de kans dat de jongen nog levend uit het water kon worden gehaald heel klein. “We wensen de familie veel sterkte”, schrijft de politie op X, wat erop duidt dat het kind waarschijnlijk is overleden.

De Zeehavenpolitie voerde een zoekactie uit naar het lichaam van de jongen, maar het kind is zaterdagavond niet gevonden. “De stroming en het getij maken dat het niet meer aannemelijk is dat de jongen gevonden wordt op de plaats waar hij te water is geraakt”, meldde de politie. Zondag wordt de zoektocht hervat.

Een andere jongen was tegelijk en op dezelfde plek vermist geraakt, maar hij werd snel levend gevonden en uit het water gehaald. Hoe hij eraan toe is, is niet bekend. De jongens waren op het strand aan de Noordzeeboulevard op het zuidelijke deel van de Maasvlakte.

LEES OOK
Jongen van 13 overleden na verdrinking in zee bij Scheveningen

De Maasvlakte is een gebied dat hoort bij de haven van Rotterdam. Er loopt een groot strand omheen.

ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Delta biedt excuses aan na noodlanding door cabinedrukprobleem

ATLANTA - De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta heeft donderdag excuses aangeboden nadat vorige week een vlucht een noodlanding moest maken vanwege een probleem met de...
×