Clicky

vrijdag 20 september 2024 - 00:25 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsGewonde door steekpartij in azc Budel

Gewonde door steekpartij in azc Budel

BUDEL – Bij een steekpartij in het azc in het Noord-Brabantse Budel is een bewoner in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt. De steekpartij vond plaats iets na middernacht. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft een verdachte aangehouden, eveneens een bewoner van het AZC.

Het slachtoffer is een man van 34 jaar, de verdachte is een man van 24. De aanleiding voor de steekpartij was een ruzie tussen beide mannen.

Eind juni werden ook al twee mannen neergestoken in het asielzoekerscentrum in Budel. Zij moesten eveneens worden behandeld in het ziekenhuis. Het ging om mannen van 28 en 34 jaar oud. Zij werden samen met een derde man aangehouden. Een conflict tussen enkele bewoners van het azc zou destijds zijn geëscaleerd. Een man van 26 jaar hield aan de steekpartij lichte verwondingen over, maar hoefde daarvoor niet te worden behandeld.

LEES OOK
Dode en gewonde bij steekincident in Tilburg
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Vluchten Lufthansa en Air France op Tel Aviv langer opgeschort

SCHIPHOL - Luchtvaartmaatschappijen Lufthansa en Air France hebben besloten hun vluchten van en naar onder meer Tel Aviv langer op te schorten. Eerder deze...
×