Clicky

donderdag 12 september 2024 - 01:50 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSLuchtvaartHongaarse prijsvechter komt met onbeperkt vliegen voor 500 euro

Hongaarse prijsvechter komt met onbeperkt vliegen voor 500 euro

BOEDAPEST – De Hongaarse luchtvaartmaatschappij Wizz Air gaat reizigers onbeperkte vluchten aanbieden voor ruim 500 euro. Volgens Wizz Air is de all-you-can-travel-pas de eerste in zijn soort in Europa.

Belangstellenden moeten er snel bij zijn en zich voor donderdag 23.00 uur aanmelden. Vluchten moeten binnen 72 uur na boeking plaatsvinden en kosten voor bagage- en beenruimte zijn niet inbegrepen.

Reizigers kunnen vanuit 50 steden naar meer dan 50 landen vliegen. De aanbieding geldt voor alle Wizz Air vluchten vanaf 25 september en is een jaar geldig.

Wizz Air, dat in Nederland vanaf Eindhoven Airport vliegt, werd in 2003 opgericht en richt zich met name op bestemmingen in Centraal- en Oost-Europa.

De prijsvechter heeft geen goede naam in de luchtvaartwereld. De Britse consumentenorganisatie Which? riep Wizz Air dit jaar uit tot slechtste luchtvaartmaatschappij nadat het voor de derde keer op rij de meeste vertragingen op zijn naam had staan.

LEES OOK
Veel problemen bij internationale luchtvaart door storingen
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Burgemeester Heerlen maakt zich zorgen over de herinvoering van grenscontroles

HEERLEN - De burgemeester van de Limburgse gemeente Heerlen maakt zich zorgen over de herinvoering van grenscontroles die maandag in Duitsland start. "Dit gaat...
×