Clicky

dinsdag 17 september 2024 - 07:24 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuws17-jarige jongen aangehouden voor dodelijke schietpartij Schiedam

17-jarige jongen aangehouden voor dodelijke schietpartij Schiedam

SCHIEDAM – De politie heeft een 17-jarige jongen uit Schiedam aangehouden voor de dodelijke schietpartij van zaterdagochtend, meldt de politie maandag. Bij de schietpartij kwam een 27-jarige man uit Schiedam om het leven.

De politie startte meteen een onderzoek en dat leidde zondagavond naar de aanhouding van een 17-jarige jongen uit Schiedam.

Zaterdagmorgen rond 05.45 uur gingen agenten op een melding af op de Piersonstraat in Schiedam. Hier troffen de hulpdiensten een zwaargewonde man aan in een auto. Het slachtoffer, een 27-jarige man uit Schiedam, had een schotwond en is meteen gereanimeerd door de hulpdiensten. Hij overleed op straat.

Op de Willem Hedaweg in Rotterdam werd zaterdagochtend ook plaats delict gemaakt en sporen veiliggesteld. Zeer waarschijnlijk heeft daar het schietincident plaatsgevonden.

De twee mannen die bij het slachtoffer in de auto zaten, zijn die zaterdagochtend gelijk aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het schietincident. Zij zijn zondag weer heengezonden.

Het onderzoek wat zaterdagochtend meteen werd opgestart, leidde zondagavond tot de arrestatie van een 17-jarige man uit Schiedam. Hij wordt verhoord door de recherche.

LEES OOK
Dode en gewonden bij schietpartij in Dronten
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Boeing komt met reeks kostenbesparingen vanwege fabrieksstaking

SEATTLE - Boeing voert een reeks kostenbesparingen door omdat zo'n 33.000 medewerkers in fabrieken van de vliegtuigbouwer rond Seattle en Portland sinds vrijdag het...
×