Clicky

dinsdag 10 september 2024 - 05:28 uur
Transport GmbH
HomeMEER NIEUWSVerder in het nieuwsMan (20) zwaargewond door steekpartij Tilburg, minderjarige vast

Man (20) zwaargewond door steekpartij Tilburg, minderjarige vast

TILBURG – Een 20-jarige man uit Tilburg is zwaargewond geraakt door een steekpartij op het Korvelplein in de Brabantse stad, meldt de politie.

Een 15-jarige jongen uit Tilburg en een 21-jarige man uit Oisterwijk zijn aangehouden voor geweldpleging, zware mishandeling en poging tot doodslag.

Het incident gebeurde woensdagavond rond 22.30 uur. Meerdere getuigen zagen het gebeuren en belden de politie. Na de steekpartij ontfermde een van de getuigen zich over het slachtoffer en verleende eerste hulp. Daarna werd de man met een steekwond en andere verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

In de aanloop naar het incident was er een ontmoeting tussen een aantal mensen bij een supermarkt aan de Korvelseweg. Later liepen ze richting het Korvelplein waar een conflict ontstond. Daar kreeg het slachtoffer meerdere klappen met een voorwerp en liep hij de steekwond op.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en is op zoek naar camerabeelden.

LEES OOK
Dode bij steekpartij in Eindhoven [+foto]
ViaANP
MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Geheime archiefstukken Bijlmervliegramp na decennia openbaar

DEN HAAG - Nabestaanden en andere belangstellenden krijgen 32 jaar na de Bijlmervliegramp inzage in archiefstukken over de dodelijke vliegtuigcrash. Een deel van het...
×